Αλληλεγγύη στον αγώνα των συναδέλφων στην Vantage Towers – Να παρθούν πίσω οι απολύσεις

Οι εργαζόμενοι στις τηλεπικοινωνίες και την πληροφορική εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα που δίνουν οι συνάδελφοι στην Vantage towers κόντρα στις άδικες απολύσεις που γίναν στην εταιρία βασισμένες στην αξιολόγηση των εργαζομένων από την εργοδοσία.

 
Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους μας που άμεσα κινητοποιήθηκαν, οργάνωσαν την Γενική τους Συνέλευση προχωράνε σήμερα σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
 
Τα αιτήματα σας για την προστασία της εργασίας, ενάντια στις απολυσεις για την υπογραφή ΣΣΕ, συναντιούνται με την δράση του ΣΕΤΗΠ με την σκέψη χιλιάδων εργαζομένων του κλάδου μας.
 
Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι η αξιολόγηση είναι ένα εργαλείο στα χέρια της κάθε εργοδοσίας για να τρομοκρατεί, να εκβιάζει, να απολύει,  καταλήγει στη χειροτέρευση των συνθηκών εργασίας και των δικαιωμάτων μας, στην εντατικοποίηση.
Σε μια σειρά εταιρίες του κλάδου μας έχει γίνει όχημα απολύσεων στο παρελθόν.
 
Απέναντι σε όλα αυτά, αλλά και στον αγώνα για καλύτερες συνθήκες εργασίας και εργασιακά δικαιώματα, συλλογικές συμβάσεις, βρίσκεται η δική μας οργάνωση στα σωματεία μας, επιχειρησιακά και στο κλαδικό μας συνδικάτο στην Αττική,  ΣΕΤΗΠ, και καλούμε όλους του συναδέλφους να οργανωθούν σε αυτά. 
 
Να παρθούν τώρα πίσω οι απολύσεις στην Vantage towers
Όλοι για έναν και ένας για όλους