ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΕΤΗΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ TTEC

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/9/23, 18:00, Αριστείδου 92(Καλλιθέα, αίθουσα συνταξιούχων)

 

Συνάδελφοι, σε συνέχεια της παρέμβασης του συνδικάτου μας στην εταιρεία TTEC καλούμε όλα τα μέλη μας αλλά και όλους τους συναδέλφους στην εταιρεία σε μια ακόμα σύσκεψη για την οργάνωση της δράσης μας.

 

Να θυμίσουμε ότι μετά από τις σοβαρές καταγγελίες για εξαντλητικούς ρυθμούς και συνθήκες εργασίας, τρομοκρατίας, απαίτησης από εργαζομένους να μην επισκέπτονται ακόμα και την τουαλέτα (!!!) εκτός του καθορισμένου διαλείμματος αλλά και κύμα απολύσεων λόγω «τέλος σεζόν», έχουμε απαιτήσει άμεση συνάντηση με την εργοδοσία.

 

Απαιτούμε:

  • Να πάψει αμέσως η κατάχρηση του χρόνου διαλείμματος
  • Καμία σκέψη για απόλυση εργαζομένου στο τέλος της σεζόν, να εξασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας
  • Καμιά βλαπτική μεταβολή στους όρους δουλειάς

 

Στην αδιαλλαξία της διοίκησης απαντήσαμε με διαμαρτυρίες έξω από τα γραφεία της εταιρείας αλλά και καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας!

Έχουμε ήδη τα πρώτα αποτελέσματα με προϊσταμένους ξαφνικά να δίνουν «έξτρα διαλείμματα» αλλά και ορισμό της συνάντησης με την εργοδοσία από την επιθεώρηση την επόμενη Παρασκευή.

 

Συνάδελφοι, την αυθαιρεσία και αδιαλλαξία της κάθε διοίκησης και εργοδότη που βασισμένη και στο αντεργατικό νομοθετικό πλαίσιο των κυβερνήσεων θέλει να μας ξεζουμίσει με κάθε τρόπο, μπορούμε να τη σταματήσουμε μόνο εμείς! Οργανωμένοι στο συνδικάτο μας θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο και θα τα καταφέρουμε!