ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την ΒΕΑΤ

Συνάδελφοι,  στο ΣΕΤΗΠ έφτασε η καταγγελία για το κλείσιμο της εταιρείας Beat στην Ελλάδα.

Ενώ ακόμα οι λεπτομέρειες μπορεί να μην είναι γνωστές, το σίγουρο είναι ότι 169 συνάδελφοι μας στην Ελλάδα και άγνωστο ακόμα πόσοι στον υπόλοιπο κόσμο απολύονται σε μια νύχτα γιατί έτσι επιτάσσουν τα συμφέροντα και τα κέρδη των εργοδοτών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς οι εργαζόμενοι είμαστε πάλι αυτοί που πληρώνουν τα σπασμένα του σκληρού ανταγωνισμού μεταξύ των επιχειρήσεων και των «επενδυτικών» τους ρίσκων!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Το συνδικάτο μας καλεί όλους τους συναδέλφους στη BEAT να επικοινωνήσουν άμεσα με το ΣΕΤΗΠ, κανείς να μην δεχτεί να υπογράψει απόλυση ή εθελούσια παραίτηση, να μη δεχτούμε κανέναν εκβιασμό. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των συναδέλφων. Έχουμε τη δύναμη να βάλουμε τη σφραγίδα μας στις εξελίξεις.

Αύριο 9 Νοέμβρη δίνουμε απεργιακό ραντεβού 8.30 ώρα στα γραφεία της Beat και μετά συγκροτημένα πάμε στην απεργιακή προσυγκέντρωση 9.45 πλ. Κάνιγγος. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την απεργιακή φρουρά.  Παρακολουθούμε κάθε εξέλιξη.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ:

  • Να διασφαλιστούν όλα τα δικαιώματα των συναδέλφων

Καλούμε τους συναδέλφους στην ΒΕΑΤ να μην υπογράψουν κανένα έγγραφο αποδεχόμενοι την απόλυσή τους ή «εθελούσια παραίτηση». Ερχόμαστε άμεσα σε επαφή με το ΣΕΤΗΠ για να καθορίσουμε τα επόμενα βήματά μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΗ ΒΕΑΤ ΑΥΡΙΟ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ, 8.30 πμ (Λεωφόρος Κηφισίας 115)

 

9 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ – ΝΕΚΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ