Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για όλους εμάς που εργαζόμαστε στα τηλεφωνικά κέντρα, και πιο συγκεκριμένα για τους εργαζόμενους σε Teleperformance και την Webhelp.

Έφτασε η μέρα που εγκρίθηκαν νομικά τα σωματεία μας ΣΕΤΕΠ και WUW!

Με απλά λόγια τελείωσαν τα ψέματα! Καμία από τις δύο εταιρείες δεν έχει πλέον δικαιολογία να μην κάτσει μαζί μας στο τραπέζι για διαπραγμάτευση. Ακόμα περισσότερο όλοι μας έχουμε ένα παραπάνω κίνητρο τώρα να ενημερώσουμε ακόμα παραπάνω συναδέλφους, να μην αφήσουμε κανέναν που δεν θα μπει στη μάχη που θα δώσουμε όλοι μαζί στην αυριανή απεργία.

Συμμετέχουμε όλοι μαζικά στην απεργία Teleperformance, Webhelp, TTEC και Foundever μαζί με τους συναδέλφους μας από τη Γαλλία! Πιέζουμε για να καταλάβει η εργοδοσία ότι φτάνουν πια οι καθυστερήσεις και οι δικαιολογίες.

Απαιτούμε η Teleperformance να ξεκινήσει την διαπραγμάτευση για συλλογική σύμβαση εργασίας και η Webhelp να ορίσει νέα συνάντηση διαπραγμάτευσης.

• Καλούμε όλους Τετάρτη 13/3 μπροστά στα κτίρια των εταιρειών στις 08.00.
  • Καλούμε στις 12.00 σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα, για να επιδώσουμε τα αιτήματα μας στη Βουλή.

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τα συλλογικά μας δικαιώματα!

SETP,SETEP,WuW (GR)

Share This Story, Choose Your Platform!

Joining Over 800,000 Students Enjoying Avada Education now

Become Part of Avada University to Further Your Career.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Γενική Συνέλευση εργαζομένων της hol, την Τρίτη 11/12/2012 αποφάσισε με ισχυρή πλειοψηφία να απαντήσει αγωνιστικά στο χριστουγεννιάτικο δώρο της εργοδοσίας που αποτελείται από:

• μπαράζ απολύσεων,

• προσλήψεις συναδέλφων με μισθούς πείνας,

• εντατικοποίηση εργασίας και

• χειροτέρευση των συνθηκών εργασίας (ειδικά στον ημιώροφο) και άρνηση της  εταιρείας να συναντηθεί με την επιτροπή υγιεινής και ασφάλειας για τα αντίστοιχα ζητήματα.

Στην πλούσια συζήτηση που έγινε, πολλοί συνάδελφοι πήραν τον λόγο για να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους. Την καθημερινότητά τους, τη ζωή που κάνουν με τον μισθό τους. Ιδιαίτερο κουράγιο μας έδωσε η ανακοίνωση αλληλεγγύης των συναδέλφων μας από τη Forthnet, καθώς και τα συμπεράσματα που μας οδήγησε να βγάλουμε.

Η απόφασή μας να προβούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση της εταιρείας την επόμενη ημέρα δε χρειάστηκε να υλοποιηθεί. Η διοίκηση φρόντισε να μας δώσει από πριν την εύγλωττη απάντησή της, προχωρώντας σε νέες απολύσεις. Αναρωτιόμαστε βέβαια εάν θα το έπραττε με την ίδια ευκολία σε περίπτωση που η συνέλευσή μας ήταν ακόμη μαζικότερη, που κάθε συνάδελφος την είχε κάνει προσωπική του υπόθεση.

Μετά από όλα αυτά, και σύμφωνα με την απόφαση της συνέλευσής μας, καλέσαμε το κλαδικό μας σωματείο, το ΣΕΤΗΠ, και το επιχειρησιακό μας σωματείο, το ΣΕΙΝ, να επικυρώσουν και τυπικά την απόφασή μας για αγωνιστική απάντηση. Η απάντηση του πρώτου ήταν άμεση και θετική, του δεύτερου εκκρεμεί. Καλούμε λοιπόν κάθε συνάδελφο να κάνει το βήμα, να είναι παρών στην πρώτη μας κινητοποίηση, την 4ωρη στάση εργασίας στην hellas online την Τρίτη 18/12/2012 από τις 08:00 έως τις 12:00, και στη νέα μας συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ώρα της στάσης στο προαύλιο της εταιρείας.

ΩΣ ΕΔΩ.

Επιτροπή Αγώνα εργαζομένων της Hellas on Line