ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ADVANTAGE

Συνάδελφοι, καταγγέλλουμε την απόλυση πρωτοπόρου συναδέλφισσας και μέλος του ΣΕΤΗΠ από την εργοδοσία της ADVANTAGE FINANCIAL SYSTEMS EXPERTS.

 

H απόλυση έγινε με συνοπτικές διαδικασίες στο τέλος της βάρδιας χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση, με τη γνωστή καραμέλα της απόδοσης και παραγωγικότητας.

 

Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα είχε μεταφερθεί σε νέο τμήμα με καινούργιες ευθύνες και καθήκοντα.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ!

ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ!

 

Η συνάδελφος με παραδειγματική στάση δεν υπέγραψε την απόλυση της και ήρθε σε επαφή με το συνδικάτο κατευθείαν. Έκανε ξεκάθαρο στην εργοδοσία ότι δε δέχεται την άδικη απόλυση και μαζί με τους συναδέλφους της και το ΣΕΤΗΠ θα παλέψουμε για να παρθεί πίσω.

 

Εκπρόσωπος του ΔΣ του ΣΕΤΗΠ επικοινώνησε σήμερα 13/9/2023 με την υπεύθυνη του ανθρώπινου δυναμικού. Καταγγείλαμε την απόλυση και ζητήσαμε άμεση συνάντηση με τη διοίκηση με αίτημα την άμεση επαναπρόσληψη της συναδέλφου. Σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουμε σε καταγγελία στην αρμόδια επιθεώρηση εργασίας, θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην ADVANTAGE να έρθουν σε επαφή με το ΣΕΤΗΠ και να γίνουν μέλη του! Μόνο εμείς συλλογικά και μέσα από το συνδικάτο μπορούμε να βάλουμε φρένο στις ορέξεις της κάθε εργοδοσίας που στηριζόμενη και στο αντεργατικά νομοθετήματα όλων των κυβερνήσεων μας θεωρεί αναλώσιμους.