ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΕΤΗΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ MR HEALTH TECH THN TΡΙΤΗ 4/4/2023 18.30 μμ

Συνάδελφοι, σε συνέχεια της παρέμβασης μας στην εταιρεία MR HEALTH TECH καλούμε όλους τους συναδέλφους που εργάζονται εκεί σε ανοιχτή σύσκεψη στα γραφεία του συνδικάτου μας την Τρίτη 4/4/2023 για να σχεδιάσουμε τη συνέχεια της δράσης μας.

Να θυμίσουμε ότι είχε  προηγηθεί τηλεφωνική παρέμβαση από τη γραμματέα του ΣΕΤΗΠ στην υπεύθυνο του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μετά από καταγγελίες που δεχτήκαμε σχετικά με την πρόθεση της εταιρείας να προβεί σε δεκάδες απολύσεις.

Η πλευρά της εταιρείας ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε την καταγγελία μας τότε άλλα δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε λίγες ώρες αργότερα με τουλάχιστον 5 συναδέλφους μας να απολύονται μέσω εθελούσιας. Απαιτήσαμε άμεσα συνάντηση για την οποία στείλαμε και επίσημη πρόσκληση, την οποία δεσμευτήκαν ότι θα κάνουν δεκτή με πιθανή ημερομηνία τη Δευτέρα 10/4/23.

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Συνάδελφοι, η μόνη ασπίδα ασφαλείας και σε αυτή την επίθεση της εργοδοσίας είμαστε μόνο εμείς που οργανωμένα και συλλογικά μέσα από το συνδικάτο μας θα παλέψουμε για να εμποδίσουμε κάθε τέτοια εξέλιξη. Η κερδοφορία όλων των επιχειρήσεων στον κλάδο έχουμε πείρα ότι χτίζεται πάνω στην κατάργηση των δικών μας δικαιωμάτων, τις απολύσεις, την εντατικοποίηση, τους παγωμένους μισθούς.

 

Όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των συναδέλφων. Έχουμε τη δύναμη να βάλουμε τη σφραγίδα μας στις εξελίξεις.

 

 Καλούμε τους συναδέλφους να μην υπογράψουν κανένα έγγραφο αποδεχόμενοι την απόλυσή τους ή «εθελούσια παραίτηση». Ερχόμαστε άμεσα σε επαφή με το ΣΕΤΗΠ για να καθορίσουμε τα επόμενα βήματά μας.

 

 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΕΤΗΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ MR HEALTH TECH THN TΡΙΤΗ 4/4/2023 18.30 μμ στα γραφεία του συνδικάτου(3ης Σεπτεμβρίου 48b, 1ος όροφος)

 

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να συμμετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης μπορεί να στείλει email στο contact@setip.gr ώστε να του προωθήσουμε ηλεκτρονικό σύνδεσμο

 

Απαιτούμε:

  • Καμία απόλυση!
  • Να απορροφηθούν όλοι οι συνάδελφοι με ευθύνη της εργοδοσίας σε άλλες θέσεις  και με την κατάλληλη επανεκπαίδευση εάν χρειάζεται.